Naar content

Hoe werkt Kaartkado?

Ben je verrast met een KaartKado code? Gefeliciteerd!

Je wil natuurlijk snel zien wat er in je kadootje zit en hoe je het kunt bemachtigen. Om dit te kunnen zien, voer je je unieke KaartKado code in bij het blokje 'Activeer code'. Indien je nog geen account hebt dien je deze eerst aan te maken. Na registreren of inloggen verschijnt jouw kadootje of kado's. Je kunt er met je muis overheen gaan en dan krijg je een sneak preview van wat het kadootje bevat, klik je er vervolgens op dan pakt het kadootje zich uit en toont de ware inhoud.

Soms tonen er zich kadootjes die je pas op een bepaalde datum kunt openen, hou deze goed in de gaten en als de dag daar is dat ze geopend kunnen worden gaat het slotje er automatisch af. Als je een kadootje uitpakt dan kom je op een pagina waarin exact staat omschreven wat het kadootje omvat en hoe je dit kunt verzilveren. Wil je het kadootje aan een ander geven dan is dit ook mogelijk, let wel op eenmaal weggegeven kun je het niet terughalen. 

Als je in je account gegevens je geboortedatum opgeeft dan zullen we op je verjaardag verrassen met een extra kadootje vanuit ons, het blijft altijd leuk om kadootjes te ontvangen toch?

Veel plezier!

Solvayweg 8a
6049 CP Herten

Email: info@kaartkado.nl

Heb je vragen?

Heb je vragen over Kaartkado neem dan contact met ons op!